За нас

За нас

Кои сме ние: 

Авто свят е основана в началото на 2002 година и основната дейност на фирмата е търговия с моторни масла, акумулатори, авточасти, оригинални авточасти и консумативи. 

Екипът на фирмата има дългогодишен опит в бранша и основната ни цел е да обслужваме клиентите си на изключително високо ниво, така че да им спестяваме време и пари.


По начало в този бизнес в България е възприето да се работи по нереално високи "клиентски" цени, което ние намираме за неправилно спрямо принципите на свободния пазар. 

Фокусът на фирмата е върху крайния потребител, но естествено работим и с доста на брой корпоративни клиенти, сервизи и фирми от малкия и среден бизнес, на които предлагаме по-специални цени спрямо закупеното количество.


Защо да изберете нас:

Екипът на фирмата има опит в бранша от 2002 година в търговията с авточасти.

Смело твърдим, че имаме изключително високо обслужване на клиентите и екипът ни е квалифициран и ще покрие изцяло вашите нужди и търсения.

Подбрали сме екип от 5 специалисти, които отговарят на специално изградени телефонни линии, това ни помага да отговаряме и да се свързваме с вас максимално бързо. Осигурили сме и допълнителни канали за комуникация като online чат, скайп, фейсбук,  вайбър и имейл, които постоянно се следят от нас, за да можем да сме полезни, където и да ни потърсите.

За страната работим с куриерски компании. За Враца наш специално обучен служител доставя стоката на пожелан от клиента адрес, като той може да монтира акумулатора ви още на място, за да ви улесним и спестим времето ви. За повече информация, моля свържете се с нас.

Постоянно разширяваме асортимента си. Имаме по няколко стотици вида масла, акумулатори и течности. В средата на тази година стартирахме и модул за авточасти, като може да търсите продукти по номер на рама, което спестявате доста време и още по-важно, че така избора е много по-точен. Към момента в сайта има над 2 000 000 артикула с гарантиран произход.


Качество и произход на стоката:

Към днешна дата вече имаме издадени към нас сертификати на водещи световни производители.

Гарантираме, че цялата стока, която ние купуваме е само от водещи вносители в България с гарантиран произход, име и репутация изградена в България през последните 16 години.


Къде отиваме:

Основната ни цел е да станем лидери в онлайн търговията в нашия бранш, предлагайки много високо ниво на обслужване, качествени стоки на добри цени и бърза доставка.

Не се спираме пред никакви предизвикателства, за да постигнем тази цел. Постоянно оптимизираме технически, търговски и комуникационни процеси, с цел да ви предложим по-високо ниво на обслужване и асортимент. 

Няма как да постигнем това нещо без вашата помощ. Затова ви молим да ни изпращате вашите предложения, критики или каквото друго се сетите на нашия мейл - sales@avtosvqt.com